Föli-kortin voi ladata nyt myös mobiilisti

06.10.2016 09:12

Föli-kortin voi ladata nyt myös mobiilisti

Fölin matkakortin voi ladata nyt myös matkapuhelimella. Lataamiseen tarvitaan Föli-sovellus, jonka voi ladata ilmaiseksi matkapuhelimien käyttöjärjestelmien (Windows, Apple, Android) sovelluskaupoista. Sovelluksella voi ladata sekä arvo- että kausikorttia. Tuplakortin lataaminen ei ole mahdollista sovelluksessa, joten se on tehtävä jatkossakin selaimessa tietokoneella.

Arvokortille ladattava summa on voi olla 10, 20 tai 30 euroa. Kausikorteista voi nyt alkuvaiheessa ladata rajattujen asiakasryhmien 30, 90 ja 180 päivän kortteja. Asiakasryhmiä lisätään vaiheittain palveluun. Kausikortille voi ladata myös lisäpäiviä, jotka ovat aikuisilla 10 päivää sekä nuorilla ja opiskelijoilla 8 päivää. Lataukset voi maksaa laskulla tai pankkikortilla. Myös pankkikortin luotto-ominaisuutta voi käyttää.

Jotta puhelimen kautta tehty lataus yhdistyisi oikeaan matkakorttiin, on asiakkaan itse tallennettava sovellukseen oman matkakorttinsa numero. Yksilöllinen numero on painettu matkakortin kääntöpuolelle kortin yläosaan. Numerosarjassa on 19 numeroa, ja koko sarjan kirjoittamisessa kannattaa olla huolellinen. Jos numeron kirjoittaa väärin ja ohjelma kuitenkin tunnistaa numeron oikeanlaiseksi, sovellus lataa jonkun toisen omistamaa korttia.

Matkakortin lataamisen lisäksi sovelluksella voi myös ostaa kertalippuja ja matkailijalippuja. Mobiilisovelluksen on Fölille toimittanut turkulainen iQ Payments Oy.

Suosittele

Ajankohtaista

30.11.2017 12:01
Sovelluksesta löytyy nyt myös Fölin reittiopas.
29.11.2017 10:48
Vesibussi palaa liikenteeseen keväällä 2018.