Föli kampanjoi lähimatkailun puolesta

03.06.2020 09:35

Föli kampanjoi lähimatkailun puolesta

Moni suomalainen etsii parhaillaan turvallista kohdetta kesäloman viettoon. Fölin kampanja Spontaaniin seikkailunhaluun kannustaa lähimatkailuun omalla alueella joukkoliikenteen kyydissä.

Keskustelu matkailusta ja sen turvallisuudesta sekä ulkomailla että kotimaassa käy kuumana. Turun seudun joukkoliikenne Föli vastaa matkailutarpeeseen nostamalla esiin inspiroivia luonto-, historia- ja kulttuurikohteita aivan läheltä.

– Milloin olisi parempi hetki kuin nyt tutustua oman alueen luonto-, historia- ja kulttuurikohteisiin ja samalla tukea paikallisia yrittäjiä käyttämällä heidän palvelujaan. Uskon, että lähimatkailulle on nyt suuri tarve, kun ihmiset ovat joutuneet perumaan monia lomasuunnitelmia, sanoo Turun joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte.

Spontaaniin seikkailunhaluun -kampanja tuo esiin Fölin vahvuuden, sillä reissuun pääsee heti, kun mielihalu iskee. Joukkoliikenteen kyydissä matkustaminen on lisäksi edullista ja tasa-arvoista, sillä uusiin kohteisiin pääsee kuka vain.

Hansdotterin ideoima ja toteuttama kampanja kokoaa yhteen Föli-alueen mielenkiintoisia kohteita ja kannustaa alueen asukkaita jakamaan omat vinkkinsä. Vastuullisesta ja turvallisesta lähimatkailusta ponnistava idea ilahdutti Föliä, joka oli pyöritellyt ajatusta kohteiden merkitsemisestä itsekin.

– Hansdotterilla on eteenpäinsuuntautuva ote, ja se ilo, mikä heidän työstään paistaa, näkyy myös kampanjassa. Hansdotterilla on valoisa tapa kertoa niistä hyvistä asioista, mitä meillä on, mutta mitä emme osaa itse tuoda esille, kiittelee Korte.

– Ajatus Spontaaniin seikkailunhaluun -konseptin takana syntyi meillä jo kevättalvella. Tunnistimme, että lähimatkailu teemana sopii arvoiltaan Fölille poikkeuksellisen hyvin. Tärkeintä on kuitenkin se, että konsepti palvelee aidosti Fölin asiakkaita, kertoo strategi Ulla Jämä Hansdotterista.

 

Tutustu kampanjaan ja alueen kohteisiin: foli.fi/seikkailu, Instagram: #föliseikkailu.

Suosittele

Ajankohtaista

20.11.2020 11:21
Hepojoelta lähtevät aamuvuorot alkavat käydä Piikkiön yhtenäiskoululla.
16.11.2020 14:55
Flunssaoireisena ei tule matkustaa joukkoliikenteellä.