Föli-fillarit saa nyt käyttöön vuodeksi ostopäivästä

01.11.2018 14:57

Föli-fillarit saa nyt käyttöön vuodeksi ostopäivästä

Turun kaupunkipyöräjärjestelmää kehitetään jatkuvasti. Uudistetun kausituotteen lisäksi edistystä vauhdittavat uusi kaupunkipyöräasema sekä kaivattu Föli-fillareiden asiakastyytyväisyyskysely.

Föli-fillareiden kausituote muuttuu 1.11.2018 alkaen. Aiemmin 40 euron hintainen kausituote on ollut voimassa 1.5.2019 saakka, mutta tästedes käyttöoikeuden saa aina vuodeksi ostopäivästä. Myös kaikki jo ostetut kausituotteet päivitetään takautuvasti 365 vuorokauden mittaisiksi.

- Nyt Turussa pääsee kaupunkipyöräilemään edullisesti vuoden ympäri! Föli-fillarit ovat Suomen ainoa ympärivuotinen kaupunkipyöräjärjestelmä. Toivomme, että uudistunut kausituote ja nastarenkailla varustetut Föli-fillarit kannustavat kaupunkilaisia ostamaan käyttöoikeuden ja liikkumaan kestävästi myös talvikeleillä, sanoo fölläreistä vastaava projektipäällikkö Stella Aaltonen.

- Kehittyäkseen ja laajentuakseen järjestelmä tarvitsee käyttäjiä sekä heiltä saatua palautetta. Siksi olemme avanneet tänään myös Föli-fillarit-asiakastyytyväisyyskyselyn, johon toivomme runsaasti vastauksia, Aaltonen kertoo.

Kysely on lähetetty sähköpostitse kaikille suostumuksen antaneille Föli-fillareiden käyttäjille. Kyselyyn pääsee vastaamaan linkin kautta. Vastausaikaa on 15.11.2018 saakka.

Isommaksi yritysten avulla – uusi Föli-fillariasema Ylioppilaskylään

Yksityiset toimijat voivat edistää kaupunkipyöräjärjestelmän laajenemista ostamalla oman aseman. Ensimmäinen yksityisen tahon sponsoroima kaupunkipyöräasema avattiin toukokuussa kauppakeskus Skanssin yhteyteen. Ensi keväänä Föli-fillareiden asemaverkosto laajenee uudella asemalla, kun liikkumisen kaluston ylläpitoon erikoistuneen Rolan oy:n kaupunkipyöräasema nousee kesällä Nummenpuistokadulla sijanneen suositun POP-UP -aseman paikalle. Rolan oy:n toimitusjohtaja Aki Laihon mukaan hankinta on yritykselle erittäin hyvä päätös.

- Olemme varmoja, että Föli-fillareista tulee menestys. Järjestelmän kattavuutta on kuitenkin lisättävä sekä Turun alueella että lähialueilla. Siksi halusimme itse käyttää mahdollisuuden tukea opiskelijoiden ja nuorten liikkumista ja hyvinvointia tuomalla oma asemamme Ylioppilaskylään, opiskelijoiden, oppilaitosten ja urheilumahdollisuuksien läheisyyteen, Aki Laiho kertoo.

- Oman kaupunkipyöräaseman hankkiminen parantaa yrityksen saavutettavuutta niin asiakkaiden kuin henkilökunnankin näkökulmasta. Oma fölläriasema tuo yritykselle myös näkyvyyttä, sillä yritys saa itse nimetä aseman ja se näkyy mm. Fölin reittioppaassa, täydentää Turun joukkoliikennepalvelujohtaja Sirpa Korte.

- Samalla yritys voi osallistua näkyvästi hankkeeseen, jolla tuodaan tulevaisuuden kestäviä liikkumisratkaisuja kaupunkilaisten käyttöön. Me Rolanilla uskomme, että alueen yritykset ja yrittäjät ymmärtävät pyöräasemien kaupallisen arvon ja huolehtivat siitä, että palvelukeskittymien lähellä on jatkossa runsaasti Föli-fillariasemia, Laiho jatkaa.

Föli-fillarit ovat osa Turun seudun joukkoliikenne Fölin palvelukokonaisuutta. Fölin laskutusasiakkaana yritys voi ostaa ja ladata myös Fölin matkakortteja. Normaalihintaiset matkakortit ovat haltijakohtaisia, joten niitä voi käyttää kuka tahansa ja yritys voi hankkia yhteisiä arvokortteja työntekijöilleen käytettäväksi.

- Föli-fillareiden käyttöoikeuden voi lisätä myös yrityksellä käytössä oleviin matkakortteihin. Nykyään siis myös fölläreitä voi bussin ohella käyttää työpäivän aikana tehtäviin asiointimatkoihin Turussa. Lisäksi Föli-fillareiden käyttöoikeus sisältyy useimpiin Fölin henkilöasiakkaiden kausikortteihin, Sirpa Korte kertoo.

Suosittele

Ajankohtaista

15.04.2019 11:25
Tutustu Kuhankuonon upeisiin vaellusreittivaihtoehtoihin Föliblogissa!
12.04.2019 12:05
17.4.2019 kokouksessa käsitellään mm. rollaattorien esteettömyyskokeilun tuloksia.
04.04.2019 15:03
Tarjous on voimassa 8.4. - 29.4. ostoissa, joissa käytetään maksutapana Mastercardin Masterpassia.