Edenredin työmatkaetukortilla voi nyt maksaa Fölin nettilatauspalvelussa

29.05.2019 08:25

Edenredin työmatkaetukortilla voi nyt maksaa Fölin nettilatauspalvelussa

Edenred Työmatka -kortilla voi maksaa Fölin matkakortin latauksen nyt myös nettilatauspalvelussa osoitteessa nettilataus.turku.fi. Latauksen voi siis tehdä silloin kun itselle parhaiten sopii, kätevästi netissä. Maksettaessa Edenred-työmatkaetukortilla nettilatauspalvelussa valitaan maksutavaksi Mastercard. Valinnan jälkeen avautuvaan kenttään syötetään Edenred-kortin numero.

Edenredillä voi maksaa matkakortin latauksen myös Fölin mobiilisovelluksessa. Maksutavaksi valitaan Edenred ja korttinumero-kohtaan syötetään Edenred-kortin numero.

Edenred-kortilla ei voi maksaa osaa latauksesta, vaan kortilla tulee olla tarpeeksi saldoa koko lataussumman maksamiseen.

Nettilatauspalvelun lisäksi Edenred-kortilla voi maksaa Fölin matkakortin latauksen Fölin palvelupisteissä.

Hyvä tietää Edenred Työmatka -kortista

Edenred Työmatka -kortti (ent. Ticket Transport®) on henkilökohtainen ja turvallinen työmatkaetukortti, jolle työnantaja lataa etua verkossa Edenredin tilaus- ja hallintatyökalun kautta. Kortilla voi maksaa henkilökohtaisen matkakortin latauksen tai käyttää mobiililippujen maksamiseen (mm. HSL ja Föli). Korttia veloitetaan aina maksun todellisen summan mukaisesti ja siinä on mahdollisuus lähimaksuun. Kortilla suoritetut maksutapahtumat vahvistetaan allekirjoituksella PIN-koodin syötön sijaan.

 

Aiheeseen liittyen:

Suosittele

Ajankohtaista

01.06.2020 11:09
Kaupunkilaiset voivat kokeilla kaupunkipyöräilyä maksutta kuukauden ajan.
28.05.2020 09:04
Lähimaksaminen saadaan käyttöön Fölin liikenteessä arviolta tulevana syksynä.