Aikataulut

Aikataulut

Tältä sivulta löydät seutulinjojen, Turun, Kaarinan, Raision, Naantalin ja Liedon sisäisten linjojen sekä yö-, työmatka-, koululais- ja palvelulinjojen aikataulut. Aikataulut ovat samat kuin painetussa aikataulukirjassa, joka on saatavilla Fölin palvelu- ja latauspisteistä.

  • Muutokset ja korjaukset aikataulukirjaan -sivulla esitetään kootusti aikataulukirjan painattamisen jälkeen tehdyt muutokset ja korjaukset aikatauluihin. Muutokset on päivitetty alla oleviin aikatauluihin.
  • Poikkeuspäivät liikenteessä -sivulta löydät tiedot liikennöinnistä esimerkiksi juhlapyhinä ja koululaisten lomien aikaan.
  • Käytössä olevat poikkeusreitit ja -aikataulut kerrotaan Fölin etusivulta Liikennetiedotteet-osiossa. Tilapäisiä poikkeuksia ei päivitetä alla oleviin aikatauluihin.

 

Kesäaikataulut, voimassa 6.4.2020 alkaen

Föli siirtyy keskikesän aikatauluihin poikkeuksellisesti jo 6.4. alkaen. Keskikesän aikatauluilla tarkoitetaan koulujen loma-ajan aikatauluja, jotka ovat aikataulukirjan mukaan voimassa kesäkuun alusta elokuun puoliväliin. Jos linjalla on kesäaikataulukirjassa kaksi eri arkiaikataulua, 6.4. otetaan käyttöön vaaleammansinisellä pohjalla oleva aikataulu (otsikon päivämäärä 1.6. – 9.8.). 10.8. alkaen palataan normaaliin kouluvuoden aikaiseen aikatauluun.

 

Seutulinjat

 

Turun sisäiset linjat

Turun yölinjat

Turun työmatkalinjat

Turun koululaislinjat

Turun palvelulinjat

Palvelulinjat ovat osa kaikille avointa joukkoliikennettä, mutta muista busseista poiketen ne voivat pysähtyä varsinaisten pysäkkialueiden ulkopuolella.

 

Kaarinan sisäinen liikenne

 

Raision sisäinen liikenne

 

Naantalin sisäinen liikenne

 

Liedon sisäinen liikenne

 

Ruskon sisäinen liikenne

 

Fölin ulkopuolinen seutuliikenne

  • Matkahuolto (aikataulut Föli-alueen ulkopuolelle)
  • Taivassalon auto (aikataulut Kustaviin ja Uuteenkaupunkiin)
  • TLO (aikataulut mm. Paimioon, Auraan, Paraisille, Nauvoon ja Korppooseen)
  • Vainion Liikenne (aikataulut mm. Koskelle, Marttilaan, Maskuun, Mynämäelle, Nousiaisiin, Somerolle, Paimioon, Sauvoon, Kemiönsaarelle ja Uuteenkaupunkiin)

Suosittele