Yrityksille

Yrityksille

Työsuhdematkaseteli on etu, jolla työnantaja voi tukea henkilöstönsä sujuvaa ja ympäristöystävällistä työmatkaliikkumista. Föli tarjoaa yrityksille myös muita keinoja helpottaa työntekijöidensä joukkoliikenteen käyttöä.

Työmatkasetelit

Työmatkaseteli on kätevä tapa toteuttaa työsuhdematkalippu. Seteli toimii samankaltaisesti kuin lounasseteli: työnantaja ostaa setelit ja jakaa ne työntekijöilleen. Käytössä on myös sähköinen työmatkaseteli, jonka käsittely on työnantajalle paperisia seteleitä helpompaa. Työntekijän mukana sähköinen työmatkaseteli kulkee joko matkapuhelimessa tai erillisellä maksukortilla.

Työntekijä voi ladata seteleillä matkakorttiaan Fölin palvelupisteissä. Etu on houkutteleva myös satunnaisesti joukkoliikennettä käyttävälle, joka voi käyttää setelin arvokortin lataamiseen.

Paperiset työmatkasetelit tilataan sähköpostitse tilauslomakkeelle, jolloin ne toimitetaan työnantajalle kirjattuna kirjeenä. Sähköistä työmatkaseteliä tarjoaa kolme toimijaa: Eazybreak Oy, Smartum Oy ja Edenred Finland Oy.

Lue lisää työmatkaseteleistä.

Laskutusasiakkuus

Fölin laskutusasiakkaana yritys voi ostaa ja ladata Fölin eri lipputuotteita, kuten arvo- ja kausikortteja. Normaalihintaiset matkakortit ovat haltijakohtaisia, joten yritys voi hankkia esimerkiksi yhteisiä arvokortteja työntekijöilleen käytettäväksi. Lippujen hinnat ovat hinnaston mukaisia ja ne laskutetaan kuukausittain.

Yritys tai yhteisö voi hakea Fölin laskutusasiakkaaksi sähköpostitse joukkoliikenne(a)turku.fi. Asiakkuudesta sovitaan tarkemmin laskutussopimuksella. Yksityisille henkilöille ei ole tarjolla laskutusasiakkuutta vaan laskutamme ainoastaan yrityksiä ja yhteisöjä.

Reaaliaikainen aikataulunäyttö

Yritystä lähellä sijaitsevan pysäkin tai pysäkkien seuraavat lähdöt saa nettiselaimen kautta helposti näkyviin esimerkiksi aulatelevisioon. Aikataulunäkymän käyttöönotto vaatii ainoastaan sopivan näytön sekä nettiyhteyden. Aikataulunäytöstä niin työntekijät kuin vaikkapa asiakkaatkin voivat tarkistaa seuraavien bussien lähtöajat. Reaaliaikaisen aikataulunäkymän saa esille osoitteesta omatpysakit.foli.fi, jonka karttanäkymästä voi joko karttaa klikkaamalla tai pysäkin numeron tai nimen kirjoittamalla valita haluamansa pysäkit. Pysäkkien seuraavat ohitusaikataulut avautuvat uudelle välilehdelle. Aikataulunäytössä näkyvien rivien määrää voi rajata muuttamalla osoiteriville esim. &pagerows=4 (näyttää 4 riviä, oletus on 16 riviä).

Paperisen, arvioidut pysähtymisajat kertovan aikataulun saa tulostettua saman osoitteen Pysäkkitulosteet-välilehdeltä.

Fölin liikkuva myyntipiste

Fölin liikkuva myyntipiste kiertää muun muassa tapahtumissa ja yrityksissä. Liikkuvasta myyntipisteestä voi ostaa ja ladata Fölin yleisimpiä korttituotteita sekä kysyä mieltä askarruttavia joukkoliikenneasioita. Tiedustele liikkuvaa myyntipistettä vierailulle yritykseenne osoitteesta joukkoliikenne(a)turku.fi.

 

Suosittele