Oletko jo kokeillut Fölin kutsuliikennettä?

28.08.2017 12:35

Oletko jo kokeillut Fölin kutsuliikennettä?

Fölin kutsuliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä, jossa bussi ei liikennöi kiinteää reittiä, vaan reitti muodostuu asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Asiakas soittaa suoraan kutsuliikennelinjan auton puhelinnumeroon ja sopii järjestelystä kuljettajan kanssa. Kuljettaja muodostaa reitin sen jälkeen. Kutsuliikenneajat ovat rajattuja, joten mikäli kutsuja tulee paljon, voi käydä niin, että kaikkia ei ehditä kuljettaa.

Kyytiin Fölin lipulla

Kutsuliikennettä ajetaan Kaarinassa, Liedossa ja Naantalissa. Maksuksi kelpaa Fölin liput eli matkanteko on edullista ja hinta on sama matkan pituudesta riippumatta.

Kutsuliikennevuorojen ajat ja puhelinnumerot löytyvät Aikataulut-sivulta kunkin linjan aikataulun yhteydestä. Aikataulussa kerrotaan, minä päivinä ja mihin kellonaikaan kutsuliikennettä ajetaan. Aikataulussa on kerrottu myös puhelinnumero, josta kyseisen linjan kutsuvuoron voi tilata. Kuljettaja muodostaa reitin tilausten perusteella. Kutsuvuoro kannattaa tilata esimerkiksi edellisenä päivänä. Bussiin voi kuitenkin soittaa myös saman päivän aikana, sen ollessa jo ajossa.

 

 

Suosittele

Ajankohtaista

14.09.2017 10:40
Reittiopas.foli.fi vie nyt uuteen, entistä parempaan reittioppaaseen.
07.09.2017 10:28
Fölin Loistotyyppi-heijastimia jaetaan Kauppatorilla ja busseissa 25. - 29.9.
04.09.2017 12:40
Elokuvapäivänä 9.9. koko Turku muuttuu suureksi elokuvateatteriksi.