Pysäkkiaikataulut

Pysäkkiaikataulut

Aikatauluhakujen ja reittioppaan käytöstä kerrotaan tarkemmin Fölin aikatauluhakujen ja reittioppaan käyttäminen -sivulla.

Reittioppaan aikatauluhaku

Fölin reittioppaassa voi hakea pysäkin aikataulua pysäkin numerolla tai nimellä. Haku näyttää pysäkkikohtaiset tiedot reaaliaikaisesti.

Reaaliaikainen pysäkkiaikatauluhaku

Aikataulut.foli.fi on erityisesti matkapuhelimeen suunniteltu palvelu, joka näyttää pysäkkien reaaliaikaiset aikataulut. Pysäkkejä voi hakea myös kartalta. Jos matkapuhelimen paikannusominaisuus on päällä, palvelu näyttää lähialueen pysäkit. Usein käytetyt pysäkit voi tallentaa suosikkeihin.

Pysäkkiaikataulu omista kohteista

Omatpysakit.foli.fi avaa karttanäkymän, josta joko karttaa klikkaamalla tai pysäkin numeron tai nimen kirjoittamalla voi valita haluamansa pysäkit. Pysäkkien seuraavat ohitusaikataulut avautuvat uudelle välilehdelle, jossa ne voi tallentaa selaimen kirjanmerkkeihin tai näkymään vaikkapa aulatelevisioon.

Pysäkkitulosteet-välilehdellä voi hakea haluamansa pysäkin aikataulun tulostettavaan viikkonäkymään. Pysäkit linjoittain -välilehdellä voi hakea linjakohtaisen pysäkkiluettelon.

Muita aikatauluhakusovelluksia

Föli ei ylläpidä seuraavia sovelluksia eikä vastaa niiden sisällöstä:

Turun Pysäkkihaku

Nysse 

 

 

 

Suosittele