Kartat ja reitit

Kartat ja reitit

Kauppatorin bussipysäkit

Turun Kauppatorin bussipysäkit sijaitsevat Aurakadulla, Eerikinkadulla, Kauppiaskadulla ja Yliopistonkadulla. Torin pysäkkikartat päivä- ja yöliikenteessä löytyvät alta. 

 

Linjakartat

  • Opaskartta: Valitse vasemman ylänurkan valikosta kartalla näkyvät tiedot -> julkinen liikenne. Opaskartalta voi tarkastella eri linjojen reittejä sekä pysäkkien sijainteja.
  • Paperisia linjakarttoja on myynnissä Fölin palvelupisteissä. Saatavilla on kolmea erilaista karttaa: Turku, Naantali-Raisio-Rusko-Turku sekä Kaarina-Lieto-Turku. 

 

Reittiopas

Föli on siirtymässä asteittain uuteen reittioppaaseen, jonka betaversion osoite on turku.digitransit.fi. Vinkkejä uuden reittioppaan käyttöön kerrotaan Uusi reittiopas -osiossa.

Vanha reittiopas löytyy osoitteesta reittiopas.foli.fi. Reittiä voi hakea kirjoittamalla lähtöpaikan ja määränpään, valitsemalla kohteet kartasta tai antamalla puhelimen käyttää nykyistä sijaintia. Hakukriteerejä voi täsmentää tarkennetusta hausta (mm. kävelymatkan pituus ja vaihtojen määrä). Valitsemalla ”Myöhemmin” voi valita haluamansa päivän ja kellonajan, jolle reittiä etsii. Tarkempia ohjeita reittioppaan käyttöön löytyy Fölin aikatauluhakujen ja reittioppaan käyttäminen -sivulta.

Bussit kartalla

Liikenteessä olevia busseja voi seurata reaaliaikaisesti kartalla osoitteessa reittiopas.foli.fi/bussit. Klikkaamalla bussia saa esille yksityiskohtaisemmat tiedot reitistä. 

Reittiselosteet

Suosittele