Kartat ja reitit

Kartat ja reitit

Kauppatorin bussipysäkit

Turun Kauppatorin bussipysäkit sijaitsevat Aurakadulla, Eerikinkadulla, Kauppiaskadulla ja Yliopistonkadulla. Torin pysäkkikartat päivä- ja yöliikenteessä löytyvät alta. 

Linjakartat

  • Opaskartta: Valitse Julkinen liikenne opaskartan vasemmasta valikosta. Opaskartalta voi tarkastella eri linjojen reittejä sekä pysäkkien sijainteja. Valitse ”Julkinen liikenne” kartan vasemmasta valikosta.
  • Paperisia linjakarttoja on myynnissä Fölin palvelupisteissä. Saatavilla on Turun kartan lisäksi Raision ja Naantalin sekä Kaarinan ja Liedon alueita kuvaavat kartat. 

 

Reittiopas

Fölin reittiopas löytyy osoitteesta reittiopas.foli.fi. Reittiä voi hakea kirjoittamalla lähtöpaikan ja määränpään, valitsemalla kohteet kartasta tai antamalla puhelimen käyttää nykyistä sijaintia. Hakukriteerejä voi täsmentää tarkennetusta hausta (mm. kävelymatkan pituus ja vaihtojen määrä). Valitsemalla ”Myöhemmin” voi valita haluamansa päivän ja kellonajan, jolle reittiä etsii. Hakutuloksissa esitetään viisi nopeinta yhteyttä lähtö- ja määräpaikan välillä.

Reittioppaassa voi myös hakea tietyn pysäkin aikataulua pysäkin numerolla tai nimellä.

Tarkempia ohjeita reittioppaan käyttöön löytyy Fölin aikatauluhakujen ja reittioppaan käyttäminen -sivulta.

Bussit kartalla

Liikenteessä olevia busseja voi seurata reaaliaikaisesti kartalla osoitteessa reittiopas.foli.fi/bussit. Klikkaamalla bussia saa esille yksityiskohtaisemmat tiedot reitistä. 

Reittiselosteet

Suosittele